Actueel Dagoverzicht Historie Vooruitzichten Weerstation Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
 
Verwachting
maandag 16 tot en met zondag 22 oktober 2017

Vandaag en morgen

Weinig bewolking en droog. Woensdag meer bewolking

Er komen slechts enkele wolkenvelden voor en het blijft droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De zuid- tot zuidwestelijke wind is overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.

Overdag zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 17°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is overwegend matig boven land en (vrij) krachtig aan zee. In de loop van de dag neemt de wind iets af.

In de nacht naar woensdag is er met name in de noordelijke helft veel bewolking aanwezig, in een opklaring kan een mistbank ontstaan. In het uiterste noorden van het land is een kleine kans op lichte regen, elders blijft het droog. Het koelt in het noorden af naar ongeveer 8°C, in het zuiden naar 11°C. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen, in de loop van de nacht wordt de wind oostelijk en zwak tot matig van kracht.

Woensdag overdag is er in het oosten af en toe ruimte voor de zon. In de kustprovincies is het overwegend bewolkt. Met name in het noorden kan een enkele bui voorkomen. De maximumtemperatuur varieert van 17°C in het noordwesten tot 23°C in het uiterste zuidoosten. De oostelijk wind is zwak tot matig. In de loop van de dag draait de wind naar een zuidelijke richting. (Bron: KNMI)

 
     
     
Toenemend wolkendek met weinig temp. verandering. Neerslag mogelijk binnen de volgende 24 tot 48 uur.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v4.3  
Design: AAD © 2017