Actueel Weekoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
  De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 08 december 2019 om 14.17 uur.

Vooral vanavond en morgen buien, mogelijk met onweer en (zware) windstoten.

De zon schijn af en toe en vooral vanavond trekken enkele buien over. Die kunnen plaatselijk gepaard gaan met onweer, hagel en (zware) windstoten rond 70 km/uur, langs de kust tot 90 km/uur. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 11°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

In de loop van de komende nacht trekt een nieuw gebied met buien vanuit het zuidwesten over ons land. In de kustgebieden kunnen de buien gepaard gaan met onweer en windstoten rond 75 km/uur. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 7°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig, mogelijk hard, langs de kust.

Maandag is er vrij veel bewolking en trekken er buien over het land. In de loop van de middag gaat van het noorden uit de bewolking breken en wordt het op steeds meer plaatsen droog. De middagtemperatuur komt uit op 9°C. De wind draait naar het noordwesten en wordt matig tot vrij krachtig boven land en hard tot stormachtig langs de kust, met in de kustgebieden zware windstoten rond 85 km/uur. Bron: KNMI)

 
     
     
Meestal bewolkt en koeler. Winderig.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 4.7  
Design: AAD © 2019