Actueel Dagoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
 
Verwachting
maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018

Vandaag en morgen

Eerst mot(regen), vanmiddag meest droog.

Vanochtend is er veel bewolking en vooral in het noorden en oosten valt lichte (mot)regen, zeer lokaal komt daar ook nog mist voor. De neerslag trekt geleidelijk weg richting Duitsland. Vanmiddag is het op de meeste plaatsen droog maar is er slechts spaarzaam ruimte voor de zon. De temperatuur loopt op naar ca. 8°C. De wind is matig en komt uit een westelijke richting, in het noordoosten is de wind aanvankelijk nog zuid tot zuidoost.

In de nacht naar dinsdag zijn er opklaringen maar ook enkele wolkenvelden, het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het oosten en noordoosten tot 6°C langs de kust. De zuidwestelijke wind is overwegend matig.

Dinsdagochtend schijnt eerst nog even de zon maar van het westen uit neemt de bewolking toe. In de middag gaat er op steeds meer plaatsen regen of motregen vallen. Het wordt zacht met maximumtemperaturen tussen 7°C in het noordoosten en 10°C in het zuidwesten. De zuid tot zuidwestenwind neemt in de loop van de ochtend toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig. (Bron: KNMI)

 
     
     
Meestal bewolkt en koeler. Neerslag mogelijk binnen de volgende 12 uur, mogelijk hevig met momenten. Winderig.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 4.5  
Design: AAD © 2018