Actueel Dagoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
  De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op vrijdag 25 mei 2018 om 17.33 uur.

Vanmiddag plaatselijk een (onweers)bui, morgen vrij zonnig en zeer warm.

Langs de (zuid)westkust komt plaatselijk mist voor. Verder zijn er zonnige perioden en ontstaan er vanmiddag vooral in een brede strook van Noord-Holland naar de Achterhoek enkele buien, plaatselijk met onweer. Ook in het zuiden komt zeer lokaal een (onweers)bui voor. Halverwege de avond doven de buien vrij snel uit. De maxima lopen uiteen van 15°C langs de westkust tot 26°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind, langs de noordkust wordt de wind later vrij krachtig. In de zuidelijke helft is de wind veranderlijk en in het (zuid)westen waait de wind vanaf zee.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. In het zuiden kunnen enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur komt uit op 13 tot 16°C bij een zwakke tot matige noordoostenwind, langs de noordkust is de wind vrij krachtig.

Morgen overdag is het vrij zonnig en wordt het zeer warm. Het blijft droog en de maxima komen uit op circa 28°C, op de Wadden wordt het met 23°C iets minder warm. Er staat een overwegend matige (noord)oostenwind. (Bron: KNMI)

 
     
     
Toenemend wolkendek met weinig temp. verandering. Neerslag mogelijk binnen de volgende 24 tot 48 uur.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 4.5  
Design: AAD © 2018