Actueel Dagoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
  De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 25 september 2018 om 07.18 uur.

Perioden met zon en meest droog.

De dag begint koud met lokaal vorst aan de grond. Er is er weinig bewolking en plaatselijk komen mistbanken voor, die overigens spoedig zullen oplossen. Verder is er vandaag veel ruimte voor de zon en op een enkele lichte bui langs de kust na blijft het droog. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 16°C. De zwakke tot matige wind komt uit zuidwestelijke richtingen.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 8°C in het noorden en 2°C in het zuidoosten. De wind wordt zuidelijk en blijft zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied wordt de wind zuidwest en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig.

Woensdag overdag zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog. In het noordelijk kustgebied kunnen er later in de middag en in de avond enkele wolkenvelden overtrekken, mogelijk kan daar een spat regen uit vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De zuidwestenwind wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig. (Bron: KNMI)

 
     
     
Gedeeltelijk bewolkt met weinig temp. verandering.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 4.5  
Design: AAD © 2018