Actueel Dagoverzicht Historie Vooruitzichten Weerstation Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
 
Verwachting
maandag 21 tot en met zondag 27 augustus 2017

Vandaag en morgen

Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog.

Vanmiddag zijn er in het binnenland tamelijk veel stapelwolken, met tussendoor geregeld zon. In een smalle strook van west naar oost boven het midden valt zeer lokaal een bui. In het uiterste zuidwesten trekken af en toe dikkere wolkenvelden over. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat een zwakke tot matige wind, overwegend uit richtingen tussen zuid en west. In de loop van de avond draait de wind naar een oostelijke richting.

Vanavond lossen de meeste stapelwolken op. Komende nacht zijn er opklaringen en blijft het zo goed als overal droog. Heel lokaal kan een mistbank ontstaan. In de noordelijke helft neemt later de bewolking toe, in het uiterste zuidwesten zou lage bewolking kunnen binnendrijven. De minimumtemperatuur komt uit rond 12°C. De wind is zwak tot matig uit oost tot zuidoost.

Dinsdagochtend is er tijdelijk meer bewolking, vooral in de noordelijke helft. In de middag breekt de bewolking en met name in de zuidelijke helft zijn er dan perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. Er staat een zwakke wind uit overwegend oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)

 
     
     
Gedeeltelijk bewolkt met weinig temp. verandering.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v4.3  
Design: AAD © 2017