Actueel Weekoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
     
  Vooruitzichten
     
  De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 02 augustus 2021 om 04.15 uur.

Af en toe zon en enkele buien. Dinsdag overwegend droog

Vannacht komen vooral in het midden van het land opklaringen voor en kan er een mistbank ontstaan. Zowel in het noorden als zuiden is er meer bewolking en valt er wat regen of een bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het midden van het land tot 13°C vlak aan zee en onder de bewolking in het noorden en zuiden. Er staat een zwakke westelijke wind, in het Waddengebied staat er een matige wind uit west tot noordwest.

Morgen overheerst in het uiterste zuiden de bewolking en valt er met name in Limburg af en toe regen of enkele buien. Noordelijker schijnt de zon af en toe, maar vooral in de noordelijke provincies vallen ook enkele lichte buien. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot lokaal 21°C in het zuidoosten van het land. De wind is west tot noordwest en is zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag is het met name in het zuiden en noorden overwegend bewolkt. In het midden zijn er opklaringen en daar kan een enkele mistbank ontstaan. In het noorden kan lokaal weer een lichte bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C en de zwakke wind komt uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdagochtend begint overwegend bewolkt met in het noorden kans op een bui. In de loop van de dag breekt de zon van het westen uit geleidelijk op meer plekken door. In het zuidoosten blijft de bewolking overheersen en vooral het zuiden van Limburg blijft gevoelig voor enkele buien. De maximumtemperatuur komt uit rond 20°C, in het Waddengebied enkele graden lager. De wind is overwegend zwak uit een noordoostelijke richting, in de loop van de middag wordt de wind aan de kust en op het IJsselmeer matig. (Bron: KNMI)

 
     
     
Toenemend wolkendek met weinig temp. verandering.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 5.4  
Design: AAD © 2021